Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Pandemia de Covid intre tristete si bogatie pentru modelele de la VixenStudio

De cand cu aceasta pandemie de Covid 19, pe langa faptul ca ne sunt impuse atat de multe restricii la nivel global si oamenii sunt mult mai reticenti atunci cand vine vorba de interactiunea fata in fata. Inca de cand a fost semnalat primul caz de Covid, lumea a intrat in panica si a incercat pe cat posibil sa evite adunarile colective. Initial a fost destul de greu pentru fiecare dintre noi, insa cu timpul a trebuit sa ne obisnuim cu aceasta situatie si iata ca la momentul actual intalnirile face – to – face sunt din ce in ce mai rare. Chiar si intre rude.

Nu putem sa spunem ca acest lucru este un avantaj pentru noi si starea noastra mentala insa trebuie sa ne gandim ca aceste interdictii sunt oarecum benefice pentru sanatatea noastra si a celor din jurul nostru. Astfel, mergand dupa premiza – Ce nu te omoara, te face mai puternic! – situatia in care ne aflam in acest moment din punctul de vedere al pandemiei de Covid 19 este poate un real ajutor pentru a evolua ca si oameni, cu scopul de a ne preocupa mai mult de cei din jurul nostru dar si de sanatatea noastra.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il facem in aceasta criza mondiala de sanatate este sa incercam pe cat posibil sa fim optimisti. Gandirea negativa nu poate sa ne faca decat rau si tocmai de aceea este necesar sa ne luam gandul de la pandemie si sa ne focusam toata atentia pe lucrurile zilnice pe care le facem pentru a supravietui. Bineinteles, cu zambetul pe buze.

Astfel, la finalul acestei pandemii poate vom realiza ca lucrurile nu au fost atat de grave pe cat am crezut si ca in aceasta perioada ne-am schimbat comportamentul in mai bine pentru noi si cei din jurul nostru. Cu siguranta vom reusi sa trecem si peste asta, daca suntem uniti si ne oferim sprijinul in mod reciproc, optimismul fiind la putere.

Cel mai grav este ca din vina pandemiei de Covid 19, in multe domenii s-a incetat activitatea profesionala sau s-a micsorat considerabil. Cei mai afectati au fost cei din Horeca insa ei nu au fost singurii patati. Cu toate acestea exista insa o categorie de persoane care au dus-o si o duc mult mai bine in aceasta criza sanitara, respectiv modelele de videochat. Datorita faptului ca multi au incetat sa mai lucreze sau si-au micsorat programul de lucru, unele modele de videochat Iasi au avut doar de castigat.

Oamenii stau mai mult acasa si unde pot sa isi petreaca mai mult timp si sa uite de necazurile care ii apasa, decat in mediul virtual?! Astfel, de cand cu pandemia, multe dintre site-urile de videochat din tara si din strainatate au inceput sa cedeze din vina supraaglomerarii. Oamenii au incercat pe cat posibil sa interactioneze cu modelele de videochat pentru a nu uita cum este sa ai o reala conversatie cu o alta persoana si din acest motiv fetele noastre au beneficiat de avantajul de a nu mai fi victime in aceasta pandemie atat din punct de vedere conversational si mai ales financiar.

Sa nu credeti ca studiourile de videochat au iesit invingatoare in aceasta pandemie. Sunt destul de multe care chiar si-au incetat activitatea. Insa, studiourile mari si profesionale au ramas fruntase in domeniu si chiar au evoluat in top.

VixenStudio a iesit castigator. Acest lucru s-a intamplat si datorita angajatilor care au stiut cum sa gestioneze pandemia, s-au ajutat intre ei si au respectat toate masurile de siguranta impuse de lege. In momentul de fata la fel ca si la inceputul pandemiei de Covid 19, la noi in studio aceasta criza sanitara este tratata cu cea mai mare seriozitate. Asta pentru ca ne pasa de sanatatea angajatilor nostri.

Astfel, sunt modele care au preferat sa isi desfasoare activitatea profesionala acasa si noi le-am ajutat cu amenajarea unei camere identice cu cea pe care o au si la studio iar alte fete au avut asigurat din partea noastra transportul in mod gratuit.

Ele au fost luate din fata blocului si aduse direct pana la usa studioului nostru, astfel neluand contact direct cu nici un necunosut. Noi nu am avut momente de relaxare. La VixenStudio a fost vorba de siguranta de la inceput si asa o sa fie pana la sfarsitul pandemiei. Vigilenta a fost tot ce a contat, de asta am ramas in picioare. Scopul nostru a fost si este ca angajatii sa fie protejati si ca ei sa faca cat mai multi banuti in criza asta financiara in care se afla atat de multi oameni. Drept dovada, in studioul nostru nu s-a imbolnavit nimeni de Covid si cardurile s-au umplut.

La VixenStudio am stiut cum sa avem grija de angajatii nostri dar si acestia intre ei. Astfel s-au legat multe prietenii. De aici si echipa unica pe care o avem si cu care ne mandrim in fata celorlalte sutudiouri. Fetele nu au fost invidioase intre ele ci au colaborat cum au putut si astfel au reusit sa castige mai multi bani pe perioada pandemiei. Si datorita faptului ca in pauzele de cafea se intalnesc si au atat de multe discutii pe diferite subiecte, cu siguranta ca le-a trecut repede timpul, nu s-au plictisit si implicit au ramas optimiste pe toata perioada pandemiei, lasand negativismul la o parte.

Noi ne mandrim cu fetele noastre care au evoluat pe scara financiara in criza de Covid 19. Indiferent de momentele grele in care s-au aflat si se mai afla inca, ele au stiut sa treaca peste toate clipele dificile cu capul sus si cu zambetul pe buze, rezultatul final fiind un portofel plin de bani si cativa banuti pusi deoparte.

Te asteptam cu drag la VixenStudio, locul unde se sudeaza atat de multe relatii, unde binele celorlalti este mai important decat propriul ego si unde poti creste financiar rapid, din ce in ce mai mult de la o zi alta. Daca vrei sa te simti si tu in siguranta pe perioada pandemiei de Covid 19 si daca vrei sa castigi multi bani in ciuda cunostintelor tale care deja stau acasa de multa vreme, hai la VixenStudio! Noi te asteptam cu bratele deschise!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
👋 Ai intrebari?
👋 Buna!
Ai intrebari?